Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Ülkemizin dünya lideri olmasına katkıda bulunan, okulumuzda eğitim görmeyi ilçemizdeki herkes için ayrıcalığa dönüştüren, mutlu bireyler yetiştiren bir eğitim anlayışı

Misyon: Türk Milli Eğitiminin hedef ve ilkeleri çerçevesinde, “yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, bilgiyi seven, teknolojiyi kullanabilen, yaşam boyu öğrenen, öğrenmeyi öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu, güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı” bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30-15.10
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kovancilarataturk.meb.k12.tr

Adres - BAĞLAR MAH. YUNUS EMRE BUL. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 8/1 İÇ KAPI NO 0 KOVANCILAR / ELAZIĞ

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - BAĞLAR MAH. YUNUS EMRE BUL. ATATÜRK ORTAOKULU BLOK NO 8/1 İÇ KAPI NO 0 KOVANCILAR / ELAZIĞ - 0424 611 34 22

Ulaşım İl merkezinden saat başı kalkan servisler ve ilçe merkezinden yürüyerek ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İLİMİZE UZAKLIĞI 64 KM´DİR.